Széchenyi Hitelszövetség együttműködésével lakossági fórum

Posted by admin on March 4, 2015

Széchenyi Hitelszövetség együttműködésével lakossági fórum

March 04, 2015 at 12:06 PM

Lakossági fórum


„A devizahitelek és ÖN”


Tisztelt Érintettek! Tisztelt Érdeklődők!


Budapest V. kerület Önkormányzata, az MNB és a Széchenyi Hitelszövetség együttműködésével lakossági fórum kerül megrendezésre.
A jelenlegi sokféle jogszabályi változás kapcsán több családnak vannak, lehetnek gondjaik, kérdéseik a devizahitelekkel /lakás, autó, személyi kölcsön/ kapcsolatban.
A szerződések megkötésekor mindenki jó üzletnek tartotta a devizában történő hitelszerződés megkötését. Ekkor úgy tűnt, hogy a feltételek igen kedvezőek és lehetőséget adott a családoknak, hogy többféle célt időben gyorsabban megvalósítsanak ennek segítségével, melyet még a reklámok is erősítettek.
Arra azonban ahová a mai napig elérkeztünk, szinte senki nem számított.
Még mindig többszázezer családot érint a devizahitelezéssel kapcsolatos probléma. Több esetben emberi kapcsolatok mennek/mentek tönkre, vagy éppen a sok stressz miatt az egészségük látta ennek kárát.

A jelenlegi jogszabályi változásokról a média tényeket közöl, mi megpróbálunk emberközpontú ismereteket adni.


Annak a lehetőségét biztosítjuk az Önök számára, hogy ismerjék meg jogaikat, kötelezettségüket, mozgásterüket a mai törvényi szabályozással kapcsolatban. Megoldási módszereket, lehetőségeket mutatunk be, nem okokat, okozatokat, áldozatokat, bűnösöket!
Közeleg a banki elszámolási határidő, mely minden devizakölcsönre vonatkozik (2015.03.01-04.30)!

Az Önkormányzat és az MNB támogatásával a Széchenyi Hitelszövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt és kedves hozzátartozóit az alábbi időpontban megtartott ankétra.


„A devizahitelek és ÖN” egy olyan fórum, ahol lehetőséget kap, hogy kérdéseire iránymutatást kapjon!


Időpont: Aranytíz Kultúrház.
Helyszín: 03.10. 18:00.

PROGRAM:

17:00 - 17:45 A devizahitelekkel kapcsolatos törvényi háttér ismertetése (megszűnt kölcsönök, problémamentes fizetés, késedelem, felmondás, végrehajtás, követelésengedményezés, peres eljárás)

17.45-            Egyéni kérdések feltevése-válasza, őszintén, nyíltan!

 

Kérjük, jöjjenek, tájékozódjanak és kérdezzenek!
Minden érdeklődőt tisztelettel várnak a szervezők!

     

Tags: