Általános Tudnivalók

A Belgrád rakparti klub célja, hogy az idősek életkörülményeit javítsa, fizikai és mentális állapotukat figyelemmel kísérje, az elmagányosodást megakadályozza, segítséget nyújtson mind életvitelük fenntartásában, mind hivatalos ügyeik intézésében.

 

Amit elsősorban kínálunk: közösséget, barátságos légkört, családias hangulatot, törődést.

 

Szolgáltatásaink:


Fizikai ellátás keretein belül lehetőséget nyújtunk a személyi higiéné fenntartására, tusolásra, mosásra. Minden héten, kedden és csütörtökön fodrász, szerdán masszőr, gyógytornász és varrónő, pénteken pedig pedikűrös áll a klubtagok rendelkezésére. A szolgáltatások igénybevétele térítésmentes.

 

Egészségügyi ellátás keretein belül a klubban lehetőség van vérnyomásmérésre, testsúly ellenőrzésre, hétfőnként orvosi konzultációra.

 

Mentális ellátás keretein belül a segítő beszélgetéseken kívül, minden héten, pénteken egy mentálhigiénés szakember tart csoportfoglalkozást a klubban.

 

A változatos klubéletet színes programokkal garantáljuk: a rendszeres sakk és kártya partikon, filmvetítéseken kívül tagjaink szívesen látogatják a színházak előadásait, részt vesznek változatos kulturális és szórakoztató rendezvényeken (operett est, cirkuszi előadás stb.), szabadidős programokon, nyílt napokon. Havonta felköszöntjük a hónap szülötteit, megemlékezünk az aktuális ünnepekről. Évi 2 alkalommal lehetőséget biztosítunk kedvezményes üdülésre a Balatonnál, valamint minden tavasszal kirándulást szervezünk Domony völgybe is.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Általános Információk

Cím:

1052 Budapest,

Belgrád rkp. 27


Telefon:

1-610-1181, 1-780-7985


Email:

belgrad.klub@belvaros-szocialis.hu


Szakmai vezető:

Guti Zsuzsa klubvezető


Nyitvatartási rend:

 

Hétfőtől - Péntekig

8-18

 

Szombat, Vasárnap és ünnepnap

8-16

Egyedi programok esetén rugalmas nyitva tartás.